سبلان ما : ۱۷ طرح پژوهشی مرتبط با کرونا در استان اردبیل انجام می شود/ علم و فناوری از مولفه های قدرت است
2498

سبلان ما : ۱۷ طرح پژوهشی مرتبط با کرونا در استان اردبیل انجام می شود/ علم و فناوری از مولفه های قدرت است

۱۷ طرح پژوهشی مرتبط با کرونا در استان اردبیل انجام می شود/ علم و فناوری از مولفه های قدرت است

۱۷ طرح پژوهشی مرتبط با کرونا در استان اردبیل انجام می شود/ علم و فناوری از مولفه های قدرت است
استاندار اردبیل با بیان اینکه در سال های اخیر مراکز فناوری، دانش بنیان و نوآوری استان اردبیل افزایش چشمگیری داشته است، گفت:  در حوزه پزشکی ۱۷ طرح مرتبط با کرونا در استان مصوب شده و در حال انجام است،

به گزارش سبلان ما ،اکبر بهنام‌ جو استاندار اردبیل  بعد از ظهر امروز در بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل  که بصورت وبینار در در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، گفت: در حال حاضر پژوهشگران و حوزه های دانش بنیان در خصوص مقابله با کرونا به خوبی عمل می کنند.

۱۷ طرح پژوهشی مرتبط با کرونا در استان اردبیل انجام می شود
وی به فعالیت های قرارگاه شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت:  فعالیت های بسیار خوبی  در این راستا آغاز شده است و بزودی شاهد کاهش چشمگیر بستری های کرونایی در استان خواهیم بود.
بهنام‌جو با بیان اینکه در سال های اخیر مراکز فناوری، دانش بنیان و نوآوری استان اردبیل افزایش چشمگیری داشته است، تصریح کرد: ارتباط بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی نیز روز به روز بیشتر می شود.
وی در ادامه سخنان خود به اولویت های پژوهشی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: ما باید به سمت حل مشکلات جامعه و مردم سوق پیدا کنیم.

استاندار اردبیل با بیان اینکه در حوزه پزشکی ۱۷ طرح مرتبط با کرونا در استان مصوب شده و در حال انجام است، گفت: پژوهش ها باید عملیاتی، اجرایی و تجاری سازی شوند و تاثیرات خود را در جامعه نشان دهند.

علم و فناوری از مولفه های قدرت است

عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری، گفت: امروز علم و فناوری به عنوان یکی از مولفه های اصلی قدرت و امنیت کشور محسوب می شود.

وی با بیان اینکه علم و فناوری می تواند نتایج ارزشمندی برای جوامع داشته باشد، ادامه داد: اگر بخش های خصوصی در زمینه تحقیق و توسعه سرمایه گذاری کنند، می توانند رقابت پذیری کالای خود را در عرصه های بین المللی و ورود به تجارت جهانی افزایش دهند.

حبیبی ضمن قدردانی از حمایت های نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی از فعالیت های علمی و پژوهشی، افزود: در سایه این حمایت ها کارنامه علم و فناوری استان در چند سال اخیر غرورآفرین بوده است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به موفقیت های این دانشگاه در عرصه های ملی و بین المللی، گفت: در طول ۴۲ سال فعالیت این دانشگاه ۴۹۳ عنوان کتاب توسط اساتید دانشگاه به چاپ رسیده که ۲۰۵ مورد آن مربوط به سه سال گذشته است.

وی  افزود: در حوزه تولید علم در پایگاه استنادی اسکوپوس متوسط رشد علمی کشور ۲۲ درصد می باشد ولی رشد علمی دانشگاه محقق اردبیلی ۱۰۹ درصد است.

حبیبی از افزایش ۱۷۰ درصدی مجلات علمی پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و افزود: در بحث مرجعیت علمی نیز برای دومین بار در جمع دانشگاه های یک درصد برتر جهان قرار گرفتیم و دارای ۳ نفر دانشمند یک درصد برتر جهان، یک نفر سرآمد علمی، ۱۱ دانشمند ۲ درصد برتر جهان و ۲ نفر استاد پر استناد در حوزه علوم انسانی هستیم.

وی با بیان اینکه مقالات داغ تولیدی دانشگاه طی سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است،گفت: همچنین افزایش ۳۱۰ درصدی مقالات مشترک با پژوهشگران خارجی را طی سه سال اخیر شاهد هستیم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ورود این دانشگاه به رتبه بندی های معتبر بین المللی، گفت: در رتبه بندی های وبومتری، تاثیر تایمز، موضوعی تایمز، یورپ و مدیریت سبز ارتقای بسیار خوبی داشتیم.

ابوالفضل بضاعت پور دبیر ستاد گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری استان اردبیل نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این ستاد در سالجاری، گفت: برای برگزاری این جشنواره شش کمیته علمی متشکل از اساتید توانمند دانشگاه های استان به منظور بررسی پرونده های علمی پژوهشگران تشکیل و منتخبان از گروه های علمی مختلف مشخص شدند.

گفتنی است در ادامه پژوهشگران حاضر در نشست به ارائه نظرات خود پرداختند‌. همچنین در ادامه از دانشمندان و نخبگان علمی یک درصد برتر جهان، دکتر حسین شایقی، دکتر عزیز حبیبی و دکتر مهدی شاهدی اصل از دانشگاه محقق اردبیلی و دکتر نورالدین قدیمی از دانشگاه آزاد اسلامی و  پژوهشگران برتر استان در حوزه های مختلف تجلیل به عمل آمد.

امتیاز دهی

بدون رتبه
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

اشتراک

DNN