نخستین رویداد تانا در اردبیل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری اردبیل نخستین رویداد تانا با حضور معاون استاندار، روسای دانشگاهها و دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی، واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان، نخبگان، اساتید، دانشجویان و صندوق های حمایتی ملی و استانی در مجتمع فرهنگی هنری فدک برگزار گردید.
نخستین رویداد تانا استان اردبیل که هدف از برگزاری آن توسعه و ارتقا زیست بوم نوآوری استان ها می باشد از پاییز سال جاری در جهت حل مسائل صنایع استان با روش های عملیاتی کار خود را آغاز کرده بود روز چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ با سخنرانی رئیس پارک علم و فناوری اردبیل افتتاح شد. دکتر یوسف عباسپور ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی رویداد تانا گفت: اقتصاد دانش بنیان از نیازهای ضروری توسعه و رشد اشتغال و حل بحران بیکاری استان می باشد که نیازمند تلاش های بی وقفه تمامی بازیگران اکوسیستم فناوری و متولیان امر می باشد. وی به تحول آفرینی فناوری در جهان دانش اشاره و اظهار کرد: رشد و توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری استان به عوامل متعددی بستگی دارد از جمله کریدورهای توسعه و صادرات، شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور، شتابدهنده ها، دانشگاهها و سایر دستگاههای اجرایی که می توانند با هماهنگی و مشارکت یکدیگر پازل پیچیده اقتصادی استان را متحول نمایند.
رئیس پارک علم و فناوری اردبیل ادامه داد و افزود: رویداد تانا با حمایت معاونت فناوری و نو آوری و راهبردی و سیاستگذاری قرارگاه اقتصادی دانش بنیان و با اجرای پارک علم و فناوری از ماه های قبل شروع شده بود نیازهای فناورانه بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی احصا و جمع بندی شده که برای آنها راهکارهای فناورانه ارائه گردیده است. در این افتتاحیه دکتر کاظم دبیر معاون توسعه و منابع نیروی انسانی استانداری اردبیل به برنامه ریزی های درست در حوزه اقتصاد استان اشاره و خاطر نشان کرد: یکی از مشکلاتی که کشورهای در حال توسعه با آن مواجه هستند پایین بودن میزان بهره وری در این کشورهاست که ایران یکی از آنها می باشد. وی در ادامه تصریح کرد: برگزاری چنین رویدادهایی در استان می تواند میزان بهره وری را در کشور و همچنین استان افزایش دهد و اکوسیستم فناوری و نوآوری را به معنای واقعی آن در جامعه نهادینه نماید. دکتر کاظم دبیر به حمایت های همه جانبه استانداری اردبیل از پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پرداخت و افزود: صاحبان فکر با هماهنگی و ارتباط با صاحبان نیازهای فناورانه می توانند به افزایش بهره وری کمک کنند و استان را به سمت اقتصاد دانش بنیان سوق دهند.
لازم به ذکر است نخستین رویداد تانای استان اردبیل بعد از فعالیت های چشمگیر و مکاتبات و بازدید های متعدد از صاحبان نیازهای فناورانه اعم از صنایع بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی در طول ماههای گذشته منجر به احصا بیش از ۱۸۱ نیاز فناورانه شد که بعد از بررسی های کارشناسی و فنی کمیته اجرایی آنها در اختیار صاحبان فکر، واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان قرار گرفت که برای حل این مشکلات ۷۱ پروپازل قابل عملیاتی و اجرایی به دبیرخانه رویداد فرستاده شده بود که به ازای هر ۲/۵ نیاز یک پروپازل از طرف صاحبان فکر ارائه گردیده بود. در آخر رویداد از پروپوزال های ارائه شده جهت حل مشکلات و چالش های صاحب نیاز تعداد ۴۵ پروپازال وارد مرحله تفاهم نامه گردید.